Nieuw

HG X lokpasta tegen muizen navulling 5 stuks

Vorige Artikel 4 van 8 Volgende
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

HGX tegen muizen lokpasta-navullingen

HGX TEGEN MUIZEN is een lokpasta klaar voor gebruik in sachets van 10 g ter bestrijding van muizen (huismuis Mus Musculus). Het bevat het 2e generatie anticoagulant brodifacoum als actieve stof. Deze werkt reeds na enkele opname. Knaagdieren sterven enkele dagen (3-5) na opname zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken.

HGX TEGEN MUIZEN beschikt ver de volgende innovatieve en gepatenteerde eigenschappen:

- FLUO_NP technologie: door de fluorescerende pigment technologie kan het lokaas zelfs onder slechte lichtcondities gelokaliseerd worden indien het beschenen wordt met een UV lamp. Als het lokaas is gegeten, maakt de fluorescerende formulering de faeces van de kanagdieren onder de UV licht duidelijk zichtbaar en biedt het de mogelijkheid om de knaagdieractiviteit te monitoren.

- PASTA PLUS: een gepatenteerde formulering bestaande uit een combinatie van voedselcomponenten, zoals melkpoeder, suiker en vetten, aangevuld met granen zeer smakelijk voor muizen.

HGX TEGEN MUIZEN bevat een aversie opwekkende stof(Denatonium Benzoaat) om consumptie door de mens te voorkomen. HGX TEGEN MUIZEN kan gebruikt worden om knaagdierplagen in gebouwen te bestrijden. Het product dient aangepast te worden in lokaasdozen.

Merk: HGX. Inhoud: 5 sachets lokpasta navullingen voor de HGX lokbox.

© 2012 - 2022 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel