HGX Spray Tegen Vlooien 400 ml.

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
€ 10,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik. "HGX Spray Tegen Vlooien" is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Niet toepassen in ruimten die toegankelijk zijn voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Kleine kinderen kunnen door hand-mond-contact met insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Ook in de weken na de bespuiting, daar het middel op de behandelde plekken meerdere weken werkzaam blijft. Tevens niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel.

Kruipende insecten (zoals honden- en kattenvlooien): Houd of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Voor de behandeling tegen (honden-en katten)vlooien en vlooienlarven de te behandelen plek eerst stofzuigen. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Nooit grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen.

Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalenvan de behandeling is geboden. Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.

Wettelijk gebruiksvoorschrift: Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kruipende insecten en wespen in (woon) ruimten, op plaatsen waar kinderen met een leeftijd van 0-4 niet kunnen komen. Uitsluitend pleksgewijs toepassen en direct contact met voedingsmiddelen voorkomen. Niet toepassen op huisdieren en planten.

4-6 weken werkzaam

vlekvrij en nagenoeg reukloos

Merk: HGX. Inhoud 400 ml.

 

© 2012 - 2021 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel