Gebruiksaanwijzingen

Hier vindt u gebruiksaanwijzingen van enkele van onze producten.

Gebruiksaanwijzing zilvervisjes-weg geurblokjes

Deze blokjes zijn luchtdicht verpakt in een kunststof bakje en blijven daarom praktisch oneindig goed. Deze blokjes verdampen zelf niet. Alleen de etherische oliën in de blokjes verdampen. 

Deze blokjes scheiden gedurende lange tijd etherische oliën uit. Deze oliën kunnen lichte vlekken geven op kleding en poreuze materialen zoals hout. Als u de blokjes plaatst in een omgeving waar vlekken ongewenst zijn, laat u de blokjes in het bakje zitten en opent het deksel volledig. De blokjes werken op deze manier op halve kracht maar gaan ook zeer lang mee, tot zes maanden. Een andere methode waarbij de blokjes wat krachtiger werken zonder risico op vlekken, is de blokjes uit het bakje te drukken en deze in een washandje  of in het los verkrijgbare stoffen zakje te stoppen.

Op plaatsen waar vlekken geen probleem is, zoals bijvoorbeeld op stenen vloeren, niet zichtbaar hout, e.d. kunt u de blokjes uit de bakjes halen en los plaatsen. Op deze manier werken de blokjes het sterkst en gaan tot drie maanden mee.

Om het blokje uit het bakje te halen, opent u het deksel volledig en legt u het bakje omgekeerd op een tissue, een binnenste buiten gekeerd washandje of direct op de eindbestemming en drukt op de onderkant van het bakje tot het blokje los ligt. Op deze manier hoeft u het blokje niet aan te raken. Het aanraken met de handen is veilig maar uw handen zullen wel een tijdje naar het blokje ruiken.

De blokjes vullen met hun geur een besloten ruimte van circa 1 m3 per blokje, als het blokje uit de verpakking geplaatst is. 

Als de blokjes geurloos geworden zijn, kunnen deze naar het gewone afval worden afgevoerd, anders naar het chemisch afval.

Gebruiksaanwijzing zilvervisjes-weg geurolie

Deze olie bestaat uit pure etherische oliën. Deze oliën zijn zeer krachtig, zoals ook te zien is aan de waarschuwingen op de flesjes. Etherische oliën worden echter veel verkocht aan consumenten die ze verwerken in massage oliën of geurproducten en ook gebruiken met geurlampjes. U kunt ze veilig gebruiken als u de volgende adviezen opvolgt: Voorkom contact met de ogen, de huid, voorkom inslikken, gebruik geen etherische oliën als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Etherische oliën worden veel gebruikt om kwalen te bestrijden. Deze alternatieve geneeswijze staat bekend als de "aromatherapie".

De etherische geurolie kunt u druppelen op een papieren tissue en deze in kasten leggen of in dozen stoppen. De geurafgifte blijft dan 1 tot 2 weken actief. De olie kan lichte vlekken afgeven.

Als u een emmer sop maakt, voegt u tijdens het vullen met water als er al zeep in de emmer zit, een paar druppels geurolie toe. Vervolgens kunt u door met deze sop te dweilen of schoon te maken, de etherische oliën over een groot oppervlak verspreiden.

Gebruik de geurolie met mate, daar anders de geur erg sterk kan worden en de ogen en slijmvliezen kan irriteren.

Onze andere webwinkels

Bezoek ook eens onze andere webwinkels:

www.motten-weg.nl

www.zilvervisjes-weg.nl

www.muggen-weg.nl
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel