Informatie zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden | Zilvervisjes zijn een veelvoorkomend probleem in Nederlandse woningen. Zilvervisjes komen zowel in oudere vochtige huizen voor als in dat van goede geïsoleerde nieuwbouwwoningen. Zilvervisjes komen op vochtige en warme plaatsen af. Vooral op een hoge luchtvochtigheid van een bepaalde ruimte zullen ze af komen, dit is de perfecte leefomgeving voor de meeste zilvervisjes. Zilvervisjes houden zich vaak schuil tussen kiertjes. Ruimtes waar zilvervisjes het meest voorkomen zijn keukens en badkamers. De zilvervisjes zijn geen fijne beestjes om in uw woning te hebben. Daarnaast zijn ze uiteraard ook niet erg hygiënisch, want zei kunnen voedsel besmetten met kiemen die ze met zich mee dragen. Hieronder leest u alle informatie over het bestrijden van zilvervisjes. Zilvervisjes bestrijden dient op de juiste manier gedaan te worden, dit voor het beste resultaat.

Informatie zilvervisjes bestrijden | Wat te doen tegen zilvervisjes?

Lees meer over zilvervisjes:
-  Zilvervisjes plaag
-  Zilvervisjes in huis
-  Papiervisjes bestrijden
-  Ovenvisjes bestrijden
-  Lokdoosjes

Zilvervisjes bestrijden dient op een zo’n efficiënt mogelijke manier uitgevoerd te worden. Er zijn veel verschillende manieren voor het bestrijden van zilvervisjes. Het is van belang dat als eerst de gunstige leefomgeving van de zilvervis in huis veranderd naar niet gunstig. Dit geld ook voor het voorkomen van zilvervisjes. Ten eerste dien de luchtvochtigheid van de ruimte waar ze in voor komen te worden verlaagd naar 50% of minder. Bij een lage luchtvochtigheid kunnen zilvervisjes het namelijk niet overleven. Verwijder vochtbronnen en plaats eventueel vochtvreters. Ook is het van belang dat de temperatuur zo laag mogelijk blijft, er een optimale hygiëne is en dat de ruimte voldoende geventileerd word. Het dichten van naden en kieren zal de verspreiding van de zilvervisjes bemoeilijken. Wanneer u bovenstaande dingen hebt uitgevoerd, heeft u een goede basis van het zilvervisjes bestrijden. Nadat u de deze stap van zilvervisjes bestrijden hebt uitgevoerd, kunt u aan de slag gaan met het inzetten van producten voor het bestrijden van zilvervisjes.

Informatie zilvervisjes bestrijden | Producten tegen zilvervisjes

Er zijn veel verschillende soorten producten voor het bestrijden van zilvervisjes, namelijk: sprays, vochtvreters, geurblokjes, geurolie en lokdoosjes. Al deze producten dienen neergezet te worden of gebruikt te worden op de plekken waar de zilvervisjes voor komen. De zilvervisjes sprays zijn vaak chemisch en daarbij is het niet handig om deze bijvoorbeeld in de keuken te gebruiken of als uw huisdieren en/of kinderen heeft. Gelukkig zijn hier goede alternatieven voor, namelijk het zilvervisjes bestrijden op een natuurlijke manier. Het bestrijden van zilvervisjes op een natuurlijke manier kan door middel van de geurblokjes en geurolie die wij op onze website aanbieden. Zowel de zilvervisjes-weg blokjes als de zilvervisjes-weg geurolie zijn 100% natuurlijk en bevatten vijf krachtige soorten etherische olie die de zilvervisjes doen weren. Van de geurolie en geurblokjes zijn twee verschillende varianten, namelijk best werkend en lekker ruikend. De best werkend variant van de geurolie en geurblokjes ruiken kruidig en naar hout en zijn zeer geschikt voor het plaatsen/gebruik in dozen, boekenkasten, garagekasten, kelderkast en lades, achter de plint van keukenkastjes etc. De lekker ruikende variant van de geurolie en geurblokjes ruikt fris en naar bloemen en is daardoor meer geschikt voor het plaatsen/gebruik in kledingkasten, kledingdozen, wc. en badkamer kastjes, slaapkamerkasten en lades, onder woonkamerkasten etc.

zilvervisjes bestrijden (1)zilvervisjes bestrijden (2)

 

Heeft u vragen betreft het zilvervisjes bestrijden? Of heeft u een vraagt betreft dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan via ons contactformulier of per telefoon. De artikelen die wij op onze website aanbieden hebben een duidelijke voorraad indicatie en wanneer een product op voorraad is en u deze voor 15:00 op een werkdag besteld, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Onze andere webwinkels

Bezoek ook eens onze andere webwinkels:

www.motten-weg.nl

www.zilvervisjes-weg.nl

www.muggen-weg.nl
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel