Zilvervisjes in huis

Heeft u last van zilvervisjes in huis? Het is niet prettig om zilvervisjes in huis te hebben en veel mensen willen ze dan ook weg hebben. Zilvervisjes zitten vaak op vochtige plekjes in huis. Plekken zoals de wasbak, gootsteen of badkamer komen zilvervisjes voor. Zilvervisjes in huis wekt bij mensen een onhygiënisch gevoel op en is erg vervelend. Voor een zilvervisje is een vochtige omgeving ideaal en fijn om in te leven. Vooral bij ruimtes met een luchtvochtigheid van 75% zullen ze voorkomen, bij een luchtvochtigheid minder dan 50% zullen ze het niet overleven. Zilvervisjes zijn lichtschuw en vluchten vaak heel snel wanneer er een licht aan gedaan word. Nu kunt u wel het licht aan laten in de ruimte waar ze veel voorkomen, maar dit is niet praktisch en niet de juiste oplossing voor het bestrijden van zilvervisjes in huis.

Zilvervisjes in huis | Het bestrijden van zilvervisjes in huis

Wanneer u de zilvervisjes in huis wilt bestrijden, moet u als eerst de luchtvochtigheid aan pakken. De luchtvochtigheid dient verlaagd te worden. Dit kunt u doen door middel van het ventileren van de ruimte, door een raam open te zetten. Maar ook het plaatsen van vochtvreters helpt hier goed bij. Zilvervisjes zitten vaak tussen kieren en plinten verstopt, om uitbreiding te voorkomen kunt u de kieren en plinten het beste dicht maken/afsluiten.

Zilvervisjes in de badkamer

Zilvervisjes komen in vele huizen voor in badkamers, dit komt doordat de badkamer vaak een van de vochtigste ruimtes in huis is. Zet na het douchen of in bad gaan een raampje open om de ruimte goed te ventileren. Houd ook de douche en bad goed droog. Het droogstoken van de badkamer kan ook goed helpen. Net zoals hierboven eerder genoemd, kunt u het beste in de badkamer ook de naden en kieren dichtkitten.

Enkele tips

  • Wanneer u uw huis schoonmaakt, loop dan ook de plinten en naden na met een droge doek
  • Gebruik bij het koken een afzuigkap of zet een raam open
  • Doe tijdens het douchen of in bad gaan wanneer mogelijk een raam op een kiertje

zilvervisjes bestrijde

 

Onze andere webwinkels

Bezoek ook eens onze andere webwinkels:

www.motten-weg.nl

www.zilvervisjes-weg.nl

www.muggen-weg.nl
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel