Lokdoosjes

Er zijn veel soorten manieren voor het bestrijden of het voorkomen van zilvervisjes. Voordat u begint met het bestrijden van zilvervisjes, is het van belang dat u weet om welke soort van de franjestaarten het gaat. Er zijn namelijk zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes, deze lijken behoorlijk veel op elkaar. Alle 3 de soorten zilvervisjes vereisen een andere manier van bestrijding.

Lokdoosjes | Welke bestrijdingsmethode

Zoals hierboven eerder genoemd zijn er veel verschillende bestrijdingsmethodes voor het vlokdoosjeserwijderen van zilvervisjes. Voor het verwijderen van zilvervisjes kunt u verschillende producten inzetten, zoals: lokdoosjes, sprays en vochtvreters. Voordat u deze producten in gaat zetten is het van belang dat u eerst de leefomgeving van de zilvervisjes onaangenaam maakt. Dit doet u door de luchtvochtigheid in de ruimte waar het insect voor komt naar beneden  te laten gaan. Vochtvreters kunnen hierbij helpen, maar ook het luchten van de ruimte door middel van het open zetten van een raam. Ook wanneer de temperatuur onder de 22 graden Celsius blijft zullen de zilvervisjes het niet fijn vinden. Bij een luchtvochtigheid onder de 50% zullen zilvervisjes het niet overleven.  Wanneer de leefomgeving niet prettig voor de zilvervisjes is, zal dit al een hoop schelen. Hierna kunt u diverse sprays,lokdoosjes, geurolie of geurblokjes inzetten. Plaats of gebruik de producten op de plekken waar de zilvervisjes het meest voorkomen. Ook kunt u bijvoorbeeld de zilvervisjes –weg geurolie in een sopje doen. En met dit sopje de plinten schoon maken waar de zilvervisjes voor komen. Ook kunt u de zilvervisjes-weg geurolie gebruiken voor een sopje om de vloer te dweilen.

Lokdoosjes | Het bestrijden van zilvervisjes door lokdoosjes

Voor het verwijderen van zilvervisjes, kunt u speciaal hiervoor bedoelde lokdoosjes aanschaffen. De lokdoosjes bevatten een speciale geur/stof waar de zilvervisjes op af komen. Op het moment dat ze in het lokdoosje terecht komen, zitten ze gevangen en komen niet meer los. Lokdoosjes zijn zeer effectief op plekken waar veel zilvervisjes voor komen. De lokdoosjes dienen 1x in de  3 maanden vervangen te worden. Door een aantal lokdoosjes aan te schaffen kunt u zilvervisjes bestrijden, maar indien u alle zilvervisjes wilt bestrijden dient u meer maatregelen te nemen.

 

 

 

Onze andere webwinkels

Bezoek ook eens onze andere webwinkels:

www.motten-weg.nl

www.zilvervisjes-weg.nl

www.muggen-weg.nl
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel