Informatie mieren bestrijden

mierenOp deze pagina wordt uitgelegd hoe mieren overlast te voorkomen en te beperken. 

Lees verder of ga direct naar mieren bestrijdingsmiddelen.

Mieren bestrijden met natuurlijke mierenpoeders

Deze mierenpoeders bevatten natuurlijke geurstoffen zoals uiensap concentraat of etherische olie. Door het strooien van deze poeders kunt u de geursporen van mieren onderbreken. De mieren kunnen dan het voedsel wat ze in huis hadden gevonden niet meer terug vinden. Let op: niet alle poeders zijn geschikt voor in huis.

Op het terras strooien van deze deze poeders, om de ingangen van de mierennesten zorgt ervoor dat de mieren de weg naar hun nesten niet kunnen terug vinden. Hierdoor raken de nesten op den duur verlaten. Het strooien van het poeder dient regelmatig herhaald te worden om de geurbarrieres in stand te houden, zeker na regen.

Mieren met gif en lokdozen bestrijden

Dit gif kunnen zowel natuurlijke stoffen zijn, als insecticiden. Als mieren eenmaal de weg in uw huis naar voesel hebben gevonden en een flink geurspoor hebben uitgezet, waarlangs vele mieren op en neer lopen, kunt u deze mieren met gif bestrijden. In huis zijn lokdozen dan ideaal, want de gifstoffen zijn veilig verborgen voor uw kinderen en huisdieren. Poeders zijn buiten goed bruikbaar, maar let op dat er geen huisdieren of kinderen bij kunnen komen. Zet de lokdozen bij voorkeur op het spoor van de mieren. Poeder kunt u buiten rond de nesten strooien of tegen de gevel aan.
De mieren nemen het materiaal uit de lokdozen en sommige poeder mee naar hun nest, waar dit gevoerd wordt aan hun larven. Deze larven gaan hiervan dood en het nest sterft uit.
Voor het direct doden van de mieren in huis kunt u chemische of natuurlijke sprays gebruiken.

Onze andere webwinkels

Bezoek ook eens onze andere webwinkels:

www.motten-weg.nl

www.zilvervisjes-weg.nl

www.muggen-weg.nl
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel