Virbac - Indoor-X Ongediertespray 400 ml.

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 22,29 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Indoor-X ongediertespray doodt vlooien, vlooienlarven (en andere kruipende insecten, zoals kakkerlakken)

Algemeen:

Indoor-X doodt onder anderen vlooen in de omgeving gedurende 4-6 weken na de behandeling. Met Indoor-X ongediertespray wordt voorkomen dat er een vlooienplaag ontwikkelt door prefentief de omgeving in huis te sprayen, bijvoorbeeld vlak voordat men op vakantie gaat. Indien er al sprake is van een vlooienplaag, dan één keer per maand de omgeving behandelen gedurende drie maanden. Vervolgens vier keer per jaar preventief behandelen. Belangrijk is dat de aanwijzingen op het etiket nauwgezet worden uitgevoerd.

Gebruiksaanwijzing:

Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen van 0-4 jaar kunnen komen. Kleine kinderen kunnen door hand-mondcontact het insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen ( ook in de wekken na de bespuiting, omdat het middel op de behandelde plekken meerdere weken werkzaam blijft.) Niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten die bij bereiding van voedsel worden gebruikt.

Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.

Wespen (binnenshuis hangende nesten en nesten in spouwmuren)

Ter bestrijding van wespen dienen met name de nestingangen, meestal gelegen aan de onderzijde van het nest, en het binnenste van et nest langdurig te worden bespoten. Deze behandeling dient 's avonds te worden uitgevoerd, wanneer alle wespen zich in het nest bevinden en de kans dat rondvliegende wespen steken zo klein mogelijk is.

- Bevat 2 werkzame bestanddelen

- Knock-Down

- Langdurig effectief

Merk: Virbac. Inhoud: 400 ml.

Onze andere webwinkels

Bezoek ook eens onze andere webwinkels:

www.motten-weg.nl

www.zilvervisjes-weg.nl

www.muggen-weg.nl
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2023 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel