Mieren-weg Active spray 500 ml

Artikel 1 van 5
€ 12,99 (inclusief btw)

Mieren-weg Active spray is een 100% natuurlijk, breed werkend geur- en verzorgingsmiddel voor binnen en buitenplanten. Op basis van natuurlijke oppervlakte actieve stoffen en etherische oliën. Veilig bij aanraking en op de huid.

Gebruiksaanwijzing: De oplossing goed schudden. Draai de kindveilige sluiting van de fles en plaats de sproeikop. Benevel de te behandelen plantdelen licht met active spray en laat het opdrogen. Ook altijd de stam/stelen net boven de grond bespuiten. Niet toepassen als regen wordt verwacht. Indien nodig steeds na twee dagen herhalen.

Voorkom dat de spraynevel wordt ingeademd of in ogen, mond of neus terecht komt. Na gebruik de sproeikop verwijderen en de kindveilige sluiting terug plaatsen. Voorkom dat mens of dier van de vloeistof drinkt. Veilig voor de meeste planten. Test de spray eerst op enkele plantdelen voordat een groot deel van de plant(en) wordt bespoten. De geur is veilig voor mens en dier.

Ingrediënten: water, kalium-zonnebloemvetzuur zepen, kalium-cocoaat zepen, kaliumchloride zout, kaliumcitraat, etherische oliën: tea tree, pepermunt, citroeneucalyptus. 100% biologisch afbreekbaar.

​​Merk: Mieren-weg. Verpakking: fles met 500 ml active spray vloeistof en kindveilige dop. Bijhorend spuitpistool. 

 

Onze andere webwinkels

Bezoek ook eens onze andere webwinkels:

www.motten-weg.nl

www.zilvervisjes-weg.nl

www.muggen-weg.nl
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel