Vapona Natural Stop Slakken

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 7,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Omschrijving:

Voor een juiste behandeling van slakken en naaktslakken bij uw thuis, moet u eerst zo veel mogelijk plekken elimineren die overdag een schuilplaats kunnen bieden: houten planken, stenen, afval, plekken met onkruid rondom de stammen van bomen, dichtbegroeide takken die vlak bij de grond groeien en volle klimplanten. Dit zijn allemaal ideale schuilplaatsen. Plaats de gevoelige planten in uw tuin zo ver mogelijk van deze schuilplaatsen. Door de plekken waar ze kunnen schuilen te verminderen, zullen er minder slakken en naaktslakken overleven. De overlevenden verzamelen zich op de resterende plekken waar ze gemakkelijk gelokaliseerd en verwijderd kunnen worden.

Belangrijk

Natuurlijke bescherming tegen slakken en naaktslakken

Meer instructies...

Na regen: strooi wat meer korrels bovenop de bestaande hoopjes. De korrels zullen uitdrogen zonder hun doeltreffendheid te verliezen. Na een verstoring, zoals bijvoorbeeld na het wieden: herbouw de barrière. Als de korrels niet langer vereist zijn, kunt u ze best ingraven om de bodemconditie te verbeteren.

- Veilig voor kinderen, huisdieren en natuur

- Veilig voor gebruik in- en buitenshuis

- Niet giftig, natuurlijk product

- Geschikt voor biologisch tuinieren

- Gebruiksklaar

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1

Leg een hoopje korrels rondom uw plant-ongeveer 10mg. Ongeveer 2,5 cm  diep. Gebruiken tot aan des tam om te vermijden dat eieren uitkomen binnen de barrière.

 

Stap 2.A

Plaats een ring van korrels rond een groep van planten of plantenbedden.

 

Stap 2.B

Over-all mulch. Vooral handig voor bloembakken, hangende mandjes en containers. Opgelet voor overhangende planten die kunnen fungeren als een brug. Plaats korrels rond de basis van de container.

Merk: Vapona Inhoud: 500 gram

© 2012 - 2021 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel