Roxasect Tegen Kruipende Insecten en Wespen

Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Gebruiksaanwijzing: Roxasect Spuitbus Kruipende Insecten en Wespen is bestemd voor bespuiting van kieren, nadenen andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen in de leeftijd van 0/4 jaar kunnen komen. Kleine kinderen kunnen door hand/mond/contact het insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico´s met zich meebrengen. Ook in de weken na de bespuiting, daar het middel op de behandelde plekken meerdere weken werkzaam blijft. Niet toepassen op plaatsen en in apparaten waar voedsel wordt bereid.

Kruipende Insecten (zoals Kakkerlakken)

Houd of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan tot dat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen, ook achter en onder kasten, koelkasten, etc. Nooit grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. Blijft 4 tot 6 weken na behandeling werkzaam. Voor een goede werking tijdens het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk overslaan. Indien nodig herhalen.

Wespen (binnenshuis hangende nesten en nesten in spouwmuren)

Ter bestrijding van wespen dienen met name de nestingangen, meestal gelegen aan de onderzijde van het nest, en het binnenste van het nest langdurig te worden bespoten. Deze behandeling dient 's avonds te worden uitgevoerd, wanneer alle wespen zich in het nest bevinden en de kans dat rondvliegende wespen kunnen steken zo klein mogelijk is. Behandelde ruimten grondig ventileren.

- Snel en effectief

- Bestrijdt o.a. kakkerlakken, mieren en wespen

Goed schudden voor gebruik

Merk: Roxasect Inhoud: 400 ml.

 

© 2012 - 2022 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel