HG X Korrels Tegen Slakken 400 gr.

Vorige Artikel 3 van 3
€ 10,79 (inclusief 21% btw)
Voorraad 14 stuks

HGX natuurvriendelijke korrels tegen slakken. Voordelen van HGX natuurvriendelijke korrels tegen slakken: Spaart vogels, egels en padden: de natuurlijke vijanden van de slak. Spaart ook andere (huis)dieren. Waterbestendige korrel met lange werkingsduur. Geen wachttijd tussen de behandeling en het oogsten van de groenten, kruiden en fruit. Doodt slakken direct en laat geen slijmerige slakkenresten achter.

Slakken vreten planten en gewassen aan en kunnen deze helemaal kaal vreten. HGX natuurvriendelijke korrels tegen slakken is een 100% natuurlijke strooikorrel waarvan de werkzame stof van nature in de bodem voor komt. Na het eten van dit uitgekiende product stopt de honger van de slakken en trekken ze zich terug naar hun schuilplaats alwaar ze zullen dood gaan. Er worden dus geen dode slijmerige slakken gevonden! De uitgedroogde resten van slakken worden probleemloos opgenomen in de ecologische kringloop. Egels, padden, vogels en andere dieren ondervinden GEEN schade van het eten van deze dode slakken.

Gebruiksaanwijzing:

Zodra slakken of slakkenvraat wordt waargenomen, HGX natuurvriendelijke korrels tegen slakken gelijkmatig tussen de planten strooien. Bij voorkeur in de avonduren uitrooien omdat slakken met name 's nachts actief zijn en hun schuilpaats dan verlaten. De behandeling herhalen als alle korrels zijn weggevreten en er nog steeds slakken worden waargenomen. Strooi, bij planten die aantrekkelijk zijn voor slakken, zodra de planten beginnen  uit te lopen.

Let op: Korrels geljkmatig tussen de planten strooien. Niet op hoopjes of rond de voet van de planten. Dit geeft minder snel het gewenste resultaat.

Dosering:

2,5-5g/m2 (halve - hele theelepel)

HGX natuurvriendelijke korrels tegen slakken is onbeperkt houdbaar, mits droog bewaard.

Merk: HGX  Verpakking: 400 gr.

 

 

 

 

 

© 2012 - 2021 Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel